Pehea e koho ai i ke ʻano o ka conveyor

ʻO ka Conveyor kahi mea hoʻohana i hoʻohana nui ʻia i nā ʻoihana like ʻole, me nā ʻano like ʻole a me nā hoʻohana.Ke koho ʻana i kahi conveyor, pono e noʻonoʻo pono i nā pono maoli a me nā hiʻohiʻona hoʻohana.Ma lalo iho nei e hoʻolauna i nā ʻano conveyor a pehea e koho ai i kahi conveyor kūpono.

ke ʻano o ka mea lawe 1

1, Nā ʻano mea lawe
Mea lawe kāʻei
ʻO Belt conveyor ke ʻano maʻamau o ka lawe ʻana i nā mea hana, aia nā kāʻei, nā wili ikaika, a me nā wili hoʻokele.Loaʻa i nā mea lawe kāʻei nā mea maikaʻi o ka hoʻolālā maʻalahi, mālama maʻalahi, a me ka hana paʻa, a kūpono no ka lawe ʻana i nā mea nui like ʻole, e like me ka lanahu, ka ʻaila, nā kīʻaha, a me nā mea ʻē aʻe.

Mea lawe kaulahao paʻa

ʻO ka mea lawe kaula kaulahao he mau papa kaulahao, nā sprockets ikaika, a me nā sprockets hoʻokele.Loaʻa i ka Chain conveyor ka maikaʻi o ka hiki ke halihali i ka ukana, ka hana maʻemaʻe, a me ka maikaʻi o ka lawe ʻana, a kūpono hoʻi no ka lawe ʻana i nā ʻāpana like ʻole a me nā mea granular, e like me ka lanahu, ʻeleʻele, sima, a me nā mea ʻē aʻe. .

ke ʻano o ka mea lawe 2

Mea lawe ʻokiʻoki
ʻO ka mea hoʻoheheʻe scraper he mea ʻōpala, kahi kaulahao, a me kahi mea hoʻokele.Loaʻa i ka conveyor scraper nā mea maikaʻi o ka hana paʻa, ka wāwae liʻiliʻi, a me ka adaptability ikaika, a kūpono no ka lawe ʻana i nā mea granular a i ʻole nā ​​mea liʻiliʻi, e like me ka pauka lanahu, hānai, a me nā mea ʻē aʻe.
Mea lawe wiliwili
Hoʻokumu ʻia ka mea hoʻokele screw me nā lau spiral a me kahi pūpū.Loaʻa i ka Spiral conveyor ka maikaʻi o ka hana maʻalahi, ka hana maʻalahi, a me ka hoʻopaʻa ʻana maikaʻi, a kūpono ia no ka lawe ʻana i nā mea granular a i ʻole nā ​​​​mea liʻiliʻi, e like me ka lanahu, sima, a me nā mea ʻē aʻe. hoʻonohonoho.

ke ʻano o ka mea lawe 3

2、 E koho i ka conveyor kūpono
E koho ma muli o nā ʻano mea
He kūpono nā ʻano mea lawe like ʻole no nā ʻano mea like ʻole.Ke koho ʻana i kahi conveyor, pono e noʻonoʻo ʻia nā mea e like me ke ʻano, ka nui, a me ke kaumaha o ka mea.No ka laʻana, no nā mea granular, hiki ke koho i ka mea lawe kaulahao a i ʻole ka mea lawe scraper;No nā mea poloka, hiki ke koho ʻia kahi mea lawe kāʻei a i ʻole kahi kaula kaulahao;No nā mea palupalu, hiki iā ʻoe ke koho i kahi conveyor scraper a i ʻole kahi conveyor screw.
E koho e like me ke ʻano hoʻohana
Loaʻa i nā hiʻohiʻona hoʻohana like ʻole nā ​​koi like ʻole no nā conveyors.Ke koho ʻana i kahi conveyor, pono e noʻonoʻo ʻia nā mea e like me ke kaiapuni hoʻohana, ke kumu hoʻohana, a me kahi hoʻonohonoho.No ka laʻana, ke hoʻohana ʻia i nā wahi o waho, hiki ke koho ʻia nā mea lawe kāʻei kūpaʻa a me ka ua;Ke hoʻohana ʻia i loko o ka hale, hiki ke koho ʻia kahi conveyor screw me ka sila maikaʻi a me ka leo haʻahaʻa;Ke koi ʻia ka lawe ʻana i nā mea wikiwiki, hiki ke koho ʻia ka mea lawe kaulahao kūpono a i ʻole ka mea lawe scraper.

ke ʻano o ka mea lawe 4

E koho e like me nā pono maoli
Ma waho aʻe o nā hiʻohiʻona waiwai a me nā hiʻohiʻona hoʻohana, pono nō hoʻi e noʻonoʻo i nā pono maoli.Loaʻa i nā koi maoli nā mea e like me ka hiki ke lawe, ka mamao o ka lawe ʻana, ka wahi hoʻonohonoho, a me nā mea ʻē aʻe.I nā kūlana kahi e koi ʻia ai nā mamao lawe lōʻihi, hiki ke koho ʻia nā mea lawe kāʻei a i ʻole nā ​​​​mea lawe kaula kaulahao;I ka hihia o ka liʻiliʻi o ka hoʻokomo ʻana, hiki ke koho ʻia nā mea lawe scraper liʻiliʻi a paʻa paha.
I ka hōʻuluʻulu ʻana, ke koho ʻana i kahi conveyor kūpono e pono e noʻonoʻo i nā kumu he nui.I ke koho ʻana, pono e noʻonoʻo piha i nā pono maoli a me nā hiʻohiʻona hoʻohana, a koho i ke kumu hoʻohālike kūpono e hoʻokō i nā koi hoʻohana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-18-2023